Vernieuwde website van Knit Factory

Met trots presenteert Knit Factory de vernieuwde website: www.knitfactory.nl

 

Woonaccessoires

De woonaccessoires van Knit Factory zijn verrassend anders en schokkend normaal tegelijkertijd. Hoe uniek al het beddengoed, badtextiel, keukentextiel en de gebreide woondecoratie ook is, de bijzondere interieuraccessoires hebben het één en ander gemeen. De onverwoestbare kwaliteit bijvoorbeed. En de natuurlijke tinten, Nederlandse roots en nuchtere uitstraling. Design en luxe in één adem met gezelligheid en functionaliteit. Dat is waar Knit Factory voor staat.

100% Hollands breiwerk

De woonaccessoires en interieurproducten van Knit Factory worden stuk voor stuk ontworpen én ambachtelijk geproduceerd in Nederland. In eén van de laatste breifabrieken in Nederland wel te verstaan. In een tijd van uitbesteden en produceren in lageloonlanden, is dit aardig uniek te noemen. Doordat Knit Factory het hele proces in eigen hand heeft, profiteert u van een kwaliteitsgarantie en korte levertijden.

Met breiwerk altijd bij de tijd

Breien is helemaal terug. Van nooit weggeweest. Bij Knit Factory weten ze al sinds 1982 dat het combineren van stof en breiwerk tot bijzondere en originele woonproducten leidt. Ze introduceren continu nieuwe breisels, die volstrekt logisch en toch uniek zijn. Want waarom alleen breiwerk in uw kledingkast? Knit Factory verovert ook de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Verkooppunten

Wij zijn voor Knit Factory altijd op zoek naar nieuwe verkooppunten, zeker ook in België. Hebt u interesse in een onderdeel of het volledige assortiment? Neem dan zeker contact op via telefoon 0031 85 0606 231 of mail naar info@stashomedeco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *