13 juni 2019

State of Brands

State of Brands werd in 2007 opgericht door Bibian. In 2010 voegde Bart zich bij het dynamische bedrijf als sales directeur. Hun doelen zijn om vrouwen en mannen de middelen te geven om hun uniciteit te onderstrepen. Ze opereren op de nationale en internationale markt en hun ambitieniveau neemt nog steeds toe. Terwijl ze groot worden, zijn ze klein gebleven. “Doen wat we willen is vrijheid, leuk vinden wat we doen is geluk”

State of Brands heeft 3 verschillende sieraden merken onder zich : Ohlala, Charmin’s en Kidz by Charmin’s. De collectie bestaat grotendeels uit ringen, aangevuld met een assortiment armbanden.

Ohlala!

Designed to enhance your character.

Een Ohlala ring is een stukje fijne architectuur. Ontworpen om je karakter, kracht en stijl te verbeteren. Omarm je vrouwelijkheid. Ohlala laat je de stijlvolle, vrolijke en felle dame voelen die je bent. Ontworpen om je persoonlijkheid te accentueren. Ohlala is een sieraden merk met verschillende armbanden en ringen. De ringen kan jezelf samenstellen door de verschillende ringen en stenen. Er zijn ook genoeg ringen om leuke combinaties mee te maken en een ring te creëren die echt bij jou past.

Charmin*s

Make your own choices. Be authentic & invincible. Embrace change.”

Charmin*s is een echt sieraden merk voor vrouwen. De collectie bied je de mogelijkheid om je eigen combinatie te maken met keuze uit tal van ontwerpen in verschillende kleuren en materialen. Charmin*s Zilveren, Golden look en stalen ringen zijn geïnspireerd op de moderne, stoere, romantische en sterke vrouwen over de hele wereld. Verwissel de sieraden elke dag om deze zo bij je stemming en kleding te laten passen.

Kidz by Charmin*s

De kinderringen van kidz by charmin*s zijn allemaal met de hand gemaakt en passen perfect om de kleine kindervingertjes. De kinderringen van Charmin*s zijn leverbaar met vrolijke kleuren en leuke figuren, van schattige lieveheersbeestjes tot glinsterende steentjes, voor kleine dames en stoere meiden! De stalen en zilveren collectie kinderringen van Charmin’s kidz zijn leverbaar in de maten  13, 14 en 15.

Wil je meer weten over de merken van State of Brands? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.