ShowUp, een terugblik

6 februari hebben we onze allereerste editie van ShowUp te Haarlemmermeer afgerond. Deze vrij jonge beurs voor home en gifting biedt ruimte aan een mix van bekende en minder bekende deelnemers. Naast deze mix is er tevens een mengeling in aanbod voor kleine accessoires en gifting zoals papierwaren en baby-artikelen tot aanbieders voor grote artikelen als volledige meubelinrichting.

Stand Stas Home Déco beurs Showup

 

 

 

 

 

In onze stand kon je een verscheidenheid ontdekken in het aanbod van de merken Leligne en Lyon Béton.

De opmerkelijkste ontdekkingen bij Leligne

Leligne selectie pastelkussens

Leligne Soylent reeks kleur

Leligne Brume coale, Savanne, Eole

Bij Leligne werden vooral de bomen collecties in zwart/wit en in kleur en de prachtige pastelcollectie opgemerkt door de bezoekers.

De aandachtspunten bij Lyon Béton

Lyon Béton tafel & stoelen

Lyon Béton monobloc systeem

 

 

 

 

 

 

 

Elke stoel van Lyon Béton is wel tientallen keren bevoeld en vooral ook opgetild, Ja, het is écht beton! Zo leuk om  te zien hoe mensen keer op keer weer verbaasd zijn dat het echt is en geen houten of plastic stoel met een laagje eroverheen. Dat is nu eenmaal waar Lyon Béton voor staat, echt & kwaliteit.

 

Trendwatching op de beurs

Onze stand werd ook opgemerkt door de trendwatchers van ShowUp. Zo is de Monobloc S gebruikt bij de trendpresentatie op de beurs:

Trends Showup feb 2017

Trend Adhoc op ShowUp 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Ad hoc’ trend: Er is een grote noodzaak ons gebruik van grondstoffen te herzien. Veel jonge ontwerpers voelen deze behoefte instictief aan en maken ons wereldwijd verbreide afval probleem et startpunt van hun ontwerp traject. Plastic, kleding en zwerfvuil worden massaal hergebruikt waarmee er een spontane designtaal ontstaat in kleur, materiaal en print. Het mag allemaal wat losser, minder gepland en bedacht. De reis is minstens zo belangrijk als het doel. Design krijgt een sociale functie waarbij naast het uiterlijk een boodschap en doel wordt toegevoegd. De kleurkaart lijkt zelf te zijn gerecycled. Een aantal vergeelde en vergrijsde kleuren wordt gemixt met felle accentkleuren, gevonden langs de kant van de weg. 

Heb je de ShowUp beurs gemist?

Kon je er niet bij zijn en heb je interesse in de merken Leligne of Lyon Béton? Vul dan het contactformulier in voor meer informatie of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Stas Home Déco.

Groet,

Indra Stas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *