ShowUp Februari 2017

Nog enkele weken en ik sta voor het eerst op de Show Up beurs in de Haarlemmermeer Expo. Vorig jaar was ik er nog als bezoeker en nu mag ik er echt aan het werk. De stand krijgt vorm, de producten zijn gekozen.

Tijdens de ShowUp beurs kan je terecht om kennis te maken met de merken Leligne en Lyon Béton. Verschillende producten zijn te ontdekken, voelen en ruiken.

ShowUp is dé vakbeurs voor Home & Gift. Deze editie vind plaats op 5 & 6 februari 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer. In de afgelopen 3 jaar heeft deze beurs zich ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen. Inkopers van woon- en kadowinkels, kindershops, warenhuizen en museumwinkels weten de weg naar ShowUp te vinden. Inmiddels telt het deelnemersveld 250 deelnemers uit binnen- en buitenland. Van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekend merken.

Het maakt me erg blij dat de redactie van Trendline ook de merken Leligne en Lyon Béton gespot heeft, want in de speciale beurseditie voor ShowUp staan ze er beiden in!

 

 

Blijf me hier volgen bij de berichten of like de Stas Home Déco Facebook pagina!

 

Ik ontmoet je graag op de ShowUp beurs, stand 198!

 

Groet,

Indra Stas

Stas Home Déco

Dit bericht is geplaatst in Alles . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *