Que Sera presenteert betonnen meubelen van Lyon Béton

Afgelopen weekend was er weer een geslaagde versie van de Zomerfair te Doetinchem in het park van Villa Ruimzicht. Ook dit jaar was Que Sera aanwezig met landelijke woonaccessoires en meubelen. Sinds dit jaar is Que Sera ook een verdeelpunt van Lyon Béton, betonnen woonaccessoires en meubelen. Tijdens de zomerfair werd dit nieuwe assortiment aan de consument uitgebreid gepresenteerd.

Achterhoekse zomerfair

Zondag 11 juni  2017 was het weer zover, voor de zesde keer werd de Achterhoekse Zomerfair georganiseerd in het prachtige park van Hotel Villa Ruimzicht te Doetinchem.
Hét lifestyle zomerevenement voor het hele gezin met de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle, auto’s, interieur, beauty, gadgets, tuin architectuur en nog veel meer…
Het was ook deze keer weer een evenement van formaat met heerlijk eten, een mooi glas wijn en live entertainment.
Ook voor de kinderen was er genoeg te beleven bij de “Kids Club”, zodat je heerlijk en onbezorgd kon genieten van al het moois en lekkers.

stand Que Sera de vie

Que Sera

Que Sera is ontstaan uit passie voor mooie spullen en liefde voor het opknappen van (oude) meubels. Houd je van meubels en accessoires in een landelijke stijl en ga je watertanden bij de termen ‘sober’, ‘stoer’, ‘robuust’ ? Dan ben je bij Que Sera aan het juiste adres.

Bij Que Sera vind je o.a. bijzondere en met liefde gerestylde/opgeknapte meubels en accessoires in een warme sfeer. Nicole en Ed geloven dat echt mooie spullen hun schoonheid niet verliezen, hoe oud ze ook zijn. Sterker nog; ‘hoe ouder het stuk des te mooier het is’, lijkt haast een wetmatigheid te zijn.  Ook kun je terecht bij Que Sera voor nieuwe meubels en accessoires landelijke stijl.

Lyon Béton bij Que Sera

De termen stoer, sober en robuust zijn niet alleen een perfecte match met de landelijke artikelen van Que Sera, maar passen ook perfect bij Lyon Béton. Niet zo gek dus dat Nicole gelijk enthousiast was over de woonaccessoires van dit Franse merk als aanvulling op haar assortiment. Voor veel mensen gaat krijgt het landelijke wonen meer en meer een stoer tintje en het betonnen materiaal is daar een perfect onderwerp voor. Tijdens de Achterhoekse zomerfair hebben Nicole en Ed de meubelen van Lyon Béton voorgesteld. De vele positieve reacties op het merk, de producten, de kwaliteit, het zitcomfort en niet onbelangrijk de prijs, maken deze lijn zeker tot een blijver in Herwen!

Je kan Que Sera bezoeken op afspraak te Herwen. Ontdek op hun website www.queseradevie.nl en op hun Facebook pagina welke dagen ze vrije inloop hebben of speciale evenementen organiseren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *