22 september 2017

Over Stas Home Déco

fr en

Stas Home Déco is dé interieuragentuur voor stoere en unieke merken

Sinds 2016 is Stas Home Déco de partner voor de interieurprofessional in Nederland en België. De merken zijn zeer precies uitgekozen om bij het cliënteel te passen. De verschillende merken die gepresenteerd worden, zijn Lyon Béton, Vicky Weiler, Knit Factory, Epos of Sweden, Dyreskinn en Plaank by Dyreskinn

Alle producten van deze merken zorgen voor extra omzet en complementeren elkaar perfect. Stas Home Déco is er om het u als inkoper zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij staan dan ook garant voor een constante service.

 

Uw contactpersoon

Mijn naam is Indra Stas, welkom op mijn site van Stas Home Déco. Sinds 2016 heb ik dit sales agentschap opgezet vanuit de vraag van Franse fabrikanten om de B2B verkoop in Nederland waar te nemen. In de loop van 2017 is daar ook België bijgekomen als extra werkgebied. Dat laatste is niet zo gek aangezien ik zelf Belgische ben en sinds 10 jaar in Nederland woon. Beide landen zijn dus eigenlijk mijn thuis.

Indra Stas

Indra Stas, Stas Home Déco

Mijn ervaring

Vanuit mijn zeer brede basis in opleiding en carrière heb ik verschillende ervaringen meegenomen in mijn werk bij Stas Home Déco. De contacten met retail, het werken op de baan, interieur & styling en de tussenschakel zijn naar de merken toe zijn daar belangrijke punten in. Voor elk merk, maar ook voor elke klant kunnen ze anders in te vullen zijn.

De merken

Mijn interieurvoorkeur gaat uit naar stoer en toch luxe, het is voor mij dan ook heerlijk om 4 merken te mogen vertegenwoordigen die dit volledig in hun DNA hebben zitten. Elk merk heeft zijn verhaal vol passie en presenteert een uniek assortiment. Daar hou ik van en dat breng ik dan ook graag over bij mijn contacten. Onder de titel Onze merken kan je deze verhalen terugvinden.

Winkelstyling, de service

Uw winkel up to date houden én aantrekkelijk voor de consument is vaak een uitdaging. Stas Home Déco biedt dan ook de service aan van winkelstyling. Wij werken met de aanwezige producten en hebben een netwerk voor aanvullende decoratiematerialen voor uw winkel. Zo brengen wij niet alleen de merken bij u, maar helpen u ook bij de verkoop! Ontdek hier meer over winkelstyling & interieuradvies. 

Mijn contacten

In beide landen werk ik met professionals, dit kunnen winkeliers zijn, maar ook stylisten of architecten. Voor het ene merk werk ik meer met interieurprofessionals samen, voor een ander merk kom ik ook in de keukenwereld, babywinkels en bij de kledingwinkels over de vloer. Van de kleine zelfstandige tot de grote winkelketens kunnen bij mij terecht.

Wil jij ontdekken welke ondernemers al met mij en de merken werken? Ga dan naar de pagina verkooppunten.Wil jij ook bij deze fantastische groep horen? Ga dan naar de pagina contact of bel me gewoon direct op 0031 85 0606 231

VIIA

StasHomeDéco is als agentuur lid van VIIA, vereniging van interieur importeurs en agenten. 

www.VIIA.nu