13 april 2018

Winkelstyling & interieuradvies

This post is also available in: Français (Frans) English (Engels)

TRIGGER

Met de juiste winkelstyling wordt uw omzet verhoogd. Zeker nu de economie aangetrokken is, is de consument nog gevoeliger voor sfeer en uitstraling. Een kale bank in uw winkel geeft geen inspiratie over het gebruik in huis en zal sneller overgeslagen worden. Het is voor u niet alleen een manier om klanten in de winkel te verleiden, maar een sterke manier om u te onderscheiden van uw concurrentie. Online blijft sfeer brengen erg moeilijk en dat is wel erg goed mogelijk in een echte winkel. Trigger de klant om binnen te komen!

TRENDS & RETAIL

Het is belangrijk om bij winkelstyling de trends en kleuren die online en in de bladen te vinden zijn, goed te laten terugkomen. Klanten zoeken inspiratie en willen dat tijdens hun zoektocht naar het perfecte interieur vooral vinden. Dankzij de samenwerking met verschillende merken en leveranciers is Stas Home Déco altijd goed op de hoogte van de laatste trends en kan deze dan ook goed vertalen naar de winkelvloer.

Dankzij de achtergrond in oa. interieuradvies, is Stas Home Déco goed op de hoogte van kleur en indeling, welke perfect in te vullen is in uw winkelruimte. Breng reuring in je winkel en verras je klant!

 

INTERIEURADVIES

Uw klant is op zoek naar inspiratie en advies tijdens zijn winkelbezoek, een extra service is dus zeker het interieuradvies. Tijdens open dagen of speciale momenten in het jaar kan het voor uw team te druk zijn om alle klanten met een advies te helpen. U kan Stas Home Déco inzetten voor interieuradvies aan uw klanten met uw assortiment. Denk aan een open dag met ‘speedadvies’ van 30 minuten of op afspraak een uitgebreid gesprek van 1,5uur. Alle invullingen zijn mogelijk.

 

 

INFORMATIE EN PRIJZEN

Er zijn verschillende mogelijkheden om als interieurprofessional met ons samen te werken voor winkelstyling in uw bedrijf en/of interieuradvies voor uw klanten. Dit kan eénmalig of in abonnementsvorm. Ik ben als stylist verbonden aan het landelijke netwerk van De Interieurcoaches waardoor wij u deze samenwerking in heel Nederland én België kunnen aanbieden.

Neem contact met mij op via +31 (0)85 0606 231 of met De interieurcoaches op +31 (0)6 1499 3990 voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Groet,

Indra Stas