4 augustus 2016

Lyon Béton

fr en

WIJ ZIJN EEN FRANSE STUDIO DIE GESPECIALISEERD IS IN HET ONTWERPEN EN CREËREN VAN BETONNEN MEUBELEN, ACCESSOIRES EN KUNST

Lyon Béton stelt zich met bovenstaande zin graag voor. Ze hebben 5 jaar gewerkt aan het ontwikkelen van een lichtgewicht beton dat voor verschillende functies gebruikt kan worden. Met dit bijzondere materiaal brengen ze hun ontwerpen naar een hoger niveau om zo artikelen te kunnen presenteren die creativiteit, esthetiek en functionaliteit combineren. De collecties brengen zo een discrete, maar toch sterke persoonlijkheid naar uw interieur.
Vandaag de dag werkt het bedrijf samen met verschillende artiesten en designers als Bertrand Jayr, Bamock, Atelier HLB en meer om zo kunst te creëren die in meerdere type interieurs ondergebracht kan worden voor zeer lang plezier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Lyon Béton te verdelen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de site.

Betonnen Meubelen

Het meubelassortiment van Lyon Béton is zeer uitgebreid van salontafels tot consoles, stoelen en eettafels. Lyon Béton heeft kwaliteit en esthetiek altijd hoog in het vaandel staan en is daarom altijd op zoek naar mooie combinaties met beton. Met het idee dat elk type interieur een betonnen meubel kan hebben, creëren zij verschillende stijlen en combinaties met beton. De materialen staaldraad, roestvrij staal of natuurlijk hout worden gebruikt om het materiaal beton te versterken in het ontwerp.

Betonnen woonaccessoires

De decoratieve woonaccessoires in beton van Lyon Béton zijn hun meest bekende artikelen. De cloud in 3 formaten is een gewild item en wordt reeds zeer breed op social media als Pinterest gedeeld. Lyon Béton werkt met verschillende artiesten samen om een uniek assortiment woonaccessoires te kunnen presenteren.

Decoratie prints op beton

Van strak tot grappig, van zwart wit tot volop kleur en van getekend tot een foto. Lyon Béton presenteert een zeer groot assortiment aan prints die letterlijk op het beton liggen. Het grootste formaat is perfect voor aan de muur, de kleinere formaten kunnen ook staan dankzij de dikte van 4cm van de betonplaat. Welke hang jij op?

Nieuw assortiment

Elk jaar brengt Lyon Béton weer nieuwe creaties op de markt. Dit jaar brengen ze de collectie ‘MIX’ uit waarbij ze de puurheid van het natuurlijke hout combineren met het beton.

Ontdek hier het assortiment :

Lyon Béton past in verschillende winkelconcepten, van strak tot industrieel en zelfs landelijk. Voor iedereen is er wel een ontwerp dat uitspringt. Neem contact op met Stas Home Déco voor de actuele catalogus en alle informatie rond prijzen en beschikbaarheid voor uw winkel of project via ons contactformulier.