15 september 2017

Knit Factory – B

fr en

Knit Factory – eigentijds breiwerk!

Verrassend Nederlands
De producten van Knit Factory worden stuk voor stuk ontworpen én ambachtelijk geproduceerd in Nederland. In een van de laatste breifabrieken in Nederland wel te verstaan. In een tijd van uitbesteden en produceren in lagelonenlanden, is dit aardig uniek te noemen! Doordat Knit Factory het hele proces in eigen hand heeft, profiteert u van een kwaliteitsgarantie en korte levertijden.

Verrassend natuurlijk
Van de kleuren tot en met de materialen; alles aan de producten is natuurlijk, sterk en duurzaam. De accessoires in natuurtinten hebben hierdoor een landelijke robuuste uitstraling en zijn neutraal zonder saai te zijn! Dat je niet hard hoeft te schreeuwen om op te vallen, bewijzen de details van leer, touw en kokosnoot. Grof was nog nooit zo verfijnd.

Verrassend degelijk
Een stof en een garen moeten wel van heel goede kwaliteit zijn om in een kussen, handdoek of cosy bag van Knit Factory te belanden. Alleen natuurlijke materialen die kleurecht en vormvast zijn, doorstaan de test. Wedden dat u jaar in jaar uit zult genieten van de gebruiksvriendelijke leef- en afdroogproducten? En van sfeervolle accessoires die meer dan mooi zijn.

Verrassend bij de tijd
Breien is helemaal terug. Van nooit weggeweest wel te verstaan. Bij Knit Factory weten ze al sinds 1982 dat het combineren van stof en breisels tot bijzondere creaties leidt. Ze zijn ook niet vies van het bedenken van nieuwe producten, die volstrekt logisch en toch uniek zijn. Want waarom alleen breiwerk in uw kledingkast? Knit Factory denkt liever out of the box. En rechtstreeks uw huis in.

Het assortiment

Knit Factory presenteert een zeer breed assortiment in textiel voor de woning (kussens, plaids, lampenkappen), voor de keuken (placemats, handdoeken, schorten, etc) voor de badkamer (handdoeken, kamerjas, badmat, etc) en voor de slaapkamer (bedlinnen, plaid, kussens). Naast woontextiel heeft Knit Factory ook een assortiment in fashion (sjaals, mutsen).

Ontdek het volledige assortiment in de catalogus:

[

Stas Home Déco

Ons agentschap is verantwoordelijk voor de verkoop in België van het merk Knit Factory aan alle interieurprofessionales: winkeliers, stylisten, projectdesigners en architecten.

Wil je het hele assortiment van Knit Factory ontdekken? Ga dan hier naar hun site!