15 september 2017

Knit Factory – Home

fr en

Knit Factory – eigentijds home breiwerk!

Knit Factory is een Nederlandse fabrikant met eigen productie in Nederland en deels in Europa. Als familiebedrijf zijn de eigenaren al 65 jaar actief in de branche met mooie kwaliteitsproducten.

Knit Factory is een merk wat wij in Home & Lifestyle voorstellen dankzij het enorm brede assortiment van de fabrikant.

Verrassend Nederlands

De producten van Knit Factory worden stuk voor stuk ontworpen én ambachtelijk geproduceerd in Nederland. In een van de laatste breifabrieken in Nederland wel te verstaan. In een tijd van uitbesteden en produceren in lagelonenlanden, is dit aardig uniek te noemen! Doordat Knit Factory het hele proces in eigen hand heeft, profiteert u van een kwaliteitsgarantie en korte levertijden.

Verrassend natuurlijk

Van de kleuren tot en met de materialen; alles aan de producten is natuurlijk, sterk en duurzaam. De accessoires in natuurtinten hebben hierdoor een landelijke robuuste uitstraling en zijn neutraal zonder saai te zijn! Dat je niet hard hoeft te schreeuwen om op te vallen, bewijzen de details van leer, touw en kokosnoot. Grof was nog nooit zo verfijnd.

Verrassen degelijk

Een stof en een garen moeten wel van heel goede kwaliteit zijn om in een sjaal of muts van Knit Factory te belanden. Alleen natuurlijke materialen die kleurecht en vormvast zijn, doorstaan de test. Wedden dat u jaar in jaar uit zult genieten van de gebruiksvriendelijke leef- en afdroog producten? En van sfeervolle woonaccessoires die meer dan mooi zijn.

Verrassend bij de tijd

Breien is helemaal terug. Van nooit weggeweest wel te verstaan. Bij Knit Factory weten ze al sinds 1982 dat het combineren van stof en breisels tot bijzondere creaties leidt. Ze zijn ook niet vies van het bedenken van nieuwe producten, die volstrekt logisch en toch uniek zijn. Want waarom alleen breiwerk in uw kledingkast? Knit Factory denkt liever out of the box. En rechtstreeks uw huis in.

Het assortiment

Knit Factory presenteert een zeer breed assortiment interieurtextiel (kussens, plaids), bedtextiel, badkamertextiel, (handdoeken, badmatten, badjassen), keukentextiel (handdoek, placemats, keukendoeken) en fashion.

Ontdek het volledige assortiment in de catalogus:

[

Stas Home Déco

Ons agentschap is verantwoordelijk voor de verkoop in België van het merk Knit Factory aan alle Home-en Lifestyle professionals.