Lyon Béton transport

Stas Home Déco biedt de Lyon Béton transport service aan. Elke 6 weken rijdt er een standaard vrachtwagen met bestellingen voor het betonmerk van Frankrijk naar Nederland.

Waarom een mix-transport?

Alle betonnen artikelen staan in de zuidelijke stad Lyon op stock bij de fabrikant. Dit is super,want zo moeten we nooit lang wachten op artikelen. Het maakt wel dat de producten over de weg getransporteerd worden tot in Nederland en dat is geen goedkope aangelegenheid. Om een oplossing te bieden voor kleinere orders, hebben we de optie van het mix-transport in leven geroepen.

Hoe werkt het?

Stas Home Déco bepaalt een leverweek waarin het transport naar Nederland komt. 2 weken voordien moeten alle orders die mee moeten bekend zijn en alle financiën dienen in orde te zijn voordat een order geboekt wordt. Stas Home Déco werkt in Nederland samen met Jan Krediet. Zij verzorgen het transport naar de verschillende locaties. Hou dus rekening met een week extra levertijd na de aangegeven leverweek. De kosten van het Nederlandse transport hangen van de m3 per order af.

Kan ik dan niet meer tussendoor bestellen?

Uiteraard wel, je kan nog steeds binnen 10-15 dagen de bestelling in de winkel of bij de consument laten leveren. Hier gelden aparte tarieven voor. Je kan deze opvragen bij Indra Stas.

Planning transport

Volgende leverweek: week 17

Alle orders moeten binnen zijn in: week 15

 

Heb je vragen omtrent dit transport of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via info@stashomedeco.nl of 085/0606231

KunstMuseum Lyon

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *