Lyon Béton op de Landgoedfair Mariënwaerdt

SAMEN GENIETEN!

Van 16 t/m 20 augustus 2017 organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Een buitenevenement waarbij iedereen samen kan genieten van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft.

Op de Landgoedfair staan ruim 190 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. Nieuw dit jaar is het foodfestival ‘Samen genieten’. Uit kramen en busjes presenteren hippe ondernemers hun huisgemaakte, biologische en verse producten. Workshops, demonstraties en leuke kinderactiviteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt op de Landgoedfair. U kunt mee met een rondleiding door het Grote Huis Mariënwaerdt, 
of kijken naar demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag 19 augustus een echte Hollandse rundveeshow gehouden: de ‘Dairy Fair Mariënwaerdt’. De mooiste Frisian-Holsteiner wordt verkozen tot ‘barones’.

Op vrijdag 18 augustus vindt de Seasons appeltaartenwedstrijd plaats en op zaterdag 19 en zondag 20 augustus een spannende Big Green Egg barbecue challenge. Doe mee en geniet samen van een heerlijke dag op landgoed Mariënwaerdt!

 

Que Sera

Que Sera is ontstaan uit passie voor mooie spullen en liefde voor het opknappen van (oude) meubels. Houd je van meubels en accessoires in een landelijke stijl en ga je watertanden bij de termen ‘sober’, ‘stoer’, ‘robuust’ ? Dan ben je bij Que Sera aan het juiste adres. Sinds begin 2017 heeft Que Sera ook het merk Lyon Béton in het assortiment opgenomen. Tijdens de Landgoedfair Mariënwaerdt zal Que Sera de meubelen en woonaccessoires van Lyon Béton presenteren.
Ontdek hier mee over de winkel en webshop van Que Sera.
 

Assortiment Lyon Béton

Deze Franse ontwerpstudio is gespecialiseerd in woonaccessoires, kunst en meubelen met als hoofdonderdeel beton. De strakke vormgeving van de meubelen met vaak een knipoog naar authentieke ontwerpen passen prima in verschillende soorten interieur. Meubelen en woonaccessoires in beton integreren mooi in een modern, stoer of landelijk interieur. Zijn deze artikelen een goede aanvulling voor uw assortiment als winkel? Neem dan contact op met Stas Home Déco voor de mogelijkheden via 085/0606231 of mail op info@stashomedeco.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *