Lyon Béton gespot in magazine Goed Gevoel!

Ook in Vlaanderen hebben ze de prints van Lyon Béton ontdekt! Het magazine Goed Gevoel besteed er aandacht aan in haar nummer van maart.

Het Belgische magazine Goed Gevoel magazine met expertise op gebied van gezondheid, beauty, lichaam en geest. De artikels informeren en inspireren de lezers.

Wonen & Co

De rubriek Wonen & Co geeft je volop inspiratie om ook jouw woning in balans te brengen met je lichaam en geest. In het huidige nummer heeft de redactie van Goed Gevoel het merk Lyon Béton gespot met de prints. De link die erbij staat gaat naar onze website.

Onder het kopje verkooppunten kan de consument terecht voor informatie over verkooppunten per merk.

Tijdschrift Goed Gevoel België 2 – maart 2017

Concrete Print

Het afgebeelde artikel is de print op beton ‘Les Amoureux’, gecreëerd door Lucie Albon en is verkrijgbaar in de maten 24x30cm (hangend of staand) en 50x75cm (hangend).

Lucie Albon is een Franse artiest die gespecialiseerd is in het ontwerpen en schrijven van kinderboeken. Haar poëtische talent wordt over heel de wereld gebruikt van boeken tot muurschilderingen. Van kleine collages tot grote muren, je kan haar werk bewonderen tijdens stadswandelingen in Lyon, Tokyo, Madrid, New York, etc.

De samenwerking met Lyon Béton begon door een project met een lamp, maar groeide uit tot een vaste samenwerking. Ze heeft haar akkoord gegeven voor een vaste oplage van haar tekeningen op beton.

Wil jij een echte Lucie Albon in huis? Dan is een betonnen print de beste manier!

Lucie Albon, 'Les Amoureux'

Lucie Albon, ‘Les Amoureux’

 

Lucie Albon @work

Lucie Albon @work

Verdeler worden van Lyon Béton?

Wil jij Lyon Béton opnemen in je assortiment? Neem dan contact op met Stas Home Déco op 085/0606732

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *