Knit Factory scoort nu ook in de grafische trend met Jay.

Zoals je op alle woonbeurzen dit voorjaar kon spotten, de grafische trend is booming in het interieur. De vereenvoudiging van vormen in prints en dessins brengt verrassend rust en ruimte in de inrichting van de woning.

Wat is een Grafisch interieur?

De grafische woontrend kenmerkt zich door strakke lijnen en sterke vormen in meubels en woonaccessoires. Denk aan vierkanten, driekanten, geometrische ruiten en strepen welke extra versterkt worden door herhaling en patronen. De grafische stijl gaat vanzelfsprekend samen met een stoer industriële interieur, het strakke Scandinavische design in de kleuren zwart-wit en de meer kleurrijke retro inrichting. In het romantische landelijk wonen is een grafische fotolijst een verfrissend accent, maar dan natuurlijk wel in zachte pastelkleuren.

Creëer je grafisch interieur met Jay

Knit Factory werkt op de trends van 2019 met de nieuwe Jay lijn in hun interieurassortiment. De lijn is opgebouwd uit een kussen, beschikbaar in 50x50cm en 40x60cm en een plaid van 160 x 130cm. Als blikvangers op de bank, creëren ze stijl en warmte, perfect voor de frissere avond.

De Jay collectie kenmerkt zich door het geometrisch breimotief en het leerdetail met kralen. Het breiwerk bestaat uit 30% wol en 70% acryl. De bijzondere details zijn van echt leder gemaakt. Deze collectie is dit seizoen in 5 kleuren verkrijgbaar: antraciet, beige, licht grijs, oker en camel.

Interesse in dealerschap van Knit Factory? Neem dan snel contact op en vul deze aanvraag in: naar Knit Factory formulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *