13 juni 2019

Eufrasia Jewels

De sieraden van Eufrasia Jewels zijn geïnspireerd door de werelddelen Europa, Afrika en Azië. De stijlvolle armbanden zijn handgemaakt en bestaan uit mooie natuurproducten: Leer, glas en metaal. Eufrasia Jewels presenteert een collectie armbanden voor mannen en een collectie voor vrouwen.

De damescollectie

De collectie bestaat grotendeels uit armbanden, maar ook uit een aantal kettingen die kort en lang gedragen kunnen worden. De armbanden zijn tijdloos, hip en draagbaar voor verschillende leeftijden. Er is keuze uit een robuust of juist verfijnder exemplaar. Eufrasia Jewels zijn voorzien van een verleng-kettinkje en passen daarom altijd. Elk sieraad wordt vernoemd naar een stad in één van de werelddelen.

De dames collectie bevat een vast gedeelte en 2 keer per jaar komen de specials uit. Eufrasia Jewels presenteert ook telkens een Limited collectie met een op=op werking.

De herencollectie

De armbanden voor mannen bestaan uit een leren band en een natuurstenen armband, deze zijn mooi samen te dragen maar kunnen natuurlijk ook afzonderlijk worden gedragen.

Vraag meer informatie aan over Eufrasia Jewels via onderstaand contactformulier: