De aprilvis in Linda Magazine

The good old days

Ken jij hem nog van vroeger? Je ging naar de kermis en won een goudvis of je ging naar de viswinkel om een nieuw visje te halen en dan kreeg je hem mee in een plastic zakje. De ludieke lamp ‘1 april vis’ van Vicky Weiler is exact dat!

Ghost lamp white- Designer Vicky Weiler - stashomedeco.nlDesigner Vicky Weiler is als oud-studente van de gerespecteerde hogeschool voor Artistieke Kunsten Camondo, het creatieve brein achter Tung Design. Ze startte haar carrière met een prachtige collectie vazen, met als hoogtepunt de vaas Ondée, die een absolute bestseller werd bij onder andere verdeler Serax. Naast de vazen werkte Vicky aan haar eigen lampencollectie. En met succes, want de lampen werden gebruikt door het befaamde museum MoMa en de stylist van de koninklijke familie Grimaldi, die er de tafels van Kerstdiner mee aankleedde.

 

 

 

De aprilvis

De collectie van Vicky Weiler Tung Design biedt ook ruimte voor grappige ontwerpen, zoals de Aprilvis. Een plastic zak met daarin een silicone vis. Verkrijgbaar als hanglamp of staande lamp, vanaf € 75. Een originele lamp waarbij je in eerste instantie je ogen niet gelooft.

 

De lampencollectie van Vicky Weiler Tung is verkrijgbaar bij webshop La Boutique Blanche en diverse andere verkooppunten.

 

 

 

Linda Magazine

Het gekende, nationale blad ‘Linda Magazine’ van bekende Nederlander Linda de Mol heeft de aprilvis gespot en plaatste deze in de kidsrubriek van editie 156, augustus 2017.

Assortiment

Zijn de lampen van Vicky Weiler of misschien wel enkel de aprilvis een goede aanvulling voor uw assortiment? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Stas Home Déco voor de mogelijkheden in verdeling: 085/0606 231 of mail info@stashomedeco.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *